Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν 36χρονο υπάλληλο εμπορίας τσιγάρων

Αστυνομικοί ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποίησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή των Συκεών και συνέλαβαν για τη ληστεία έναν 27χρονο ομογενή.

Στη φάκα πιάστηκε ένας 27χρονος ομογενής, ο οποίος είχε ληστέψει υπάλληλο εταιρείας εμπορίας τσιγάρων στην περιοχή των Συκεών. Αστυνομικοί ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποίησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή και συνέλαβαν τον 27χρονο ομογενή.  

Ο δράστης χθες το μεσημέρι, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσέγγισε μαζί με το συνεργό του 36χρονο υπάλληλο και αφαίρεσαν με την απειλή πιστολιού ένα  τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.960 ευρώ προερχόμενο από εισπράξεις και το κινητό του τηλέφωνο.

Εν τω μεταξύ, αστυνομικοί συνέλαβαν μια 40χρονη για ληστεία σε άλλη περίπτωση αυτή τη φορά σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Πυλαίας.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα εντοπίσθηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Άνω Πόλης, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο διαμέρισμα στο οποίο διαμένει μαζί με το συνεργό της, καθώς και στο όχημα με το οποίο διέφυγε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δύο μεταλλικές πτυσσόμενοι ράβδοι,
Μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης φορτίου ρεύματος (tazer),
Ένα όπλο χειρός τύπου μπρελόκ με 16 φυσίγγια,
Δεκαεπτά φυσίγγια κυνηγετικού όπλου,
Ένα κυνηγετικό μαχαίρι,
Μία μεταλλική σιδερογροθιά και
Ένας μεταλλικός υαλοθραύστης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.