Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις - Πιθανότητα ασθενών βροχών

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί σήμερα από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί.

Την Παρασκευή αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά-ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί. Βαθμιαία από τις βραδινές ώρες βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένε με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά (πάνω από τα 700 μέτρα) της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Εξασθένηση από τις πρωινές ώρες και στροφή των ανέμων από τα ανατολικά σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.