Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν όμηρους 13 αλλοδαπούς σε αποθήκη στη Μαγνησία

Η αποθήκη «φυλασσόταν» και μετά από έρευνες, βρέθηκαν στο εσωτερικό της συνολικά 13 αλλοδαποί (ο ένας ανήλικος) που παρακρατούνταν.

Στη σύλληψη τριών ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις αρπαγών σε βάρος παράτυπων μεταναστών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 21, 18 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και τριών ακόμη συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για Εγκληματική οργάνωση, Παραχώρηση καταλύματος σε μη νόμιμους μετανάστες με σκοπό τη διακίνηση και αρπαγή.

Συγκεκριμένα, σήμερα τα ξημερώματα μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών εντοπίστηκε αποθήκη σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας του 27χρονου, η οποία «φυλασσόταν» από τους άλλους δύο συλληφθέντες. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό της βρέθηκαν 13 αλλοδαποί (ο ένας ανήλικος), οι οποίοι παρακρατούνταν μέχρι να καταβληθεί στους δράστες χρηματικό ποσό για την απελευθέρωσή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.