Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα έξι οχημάτων και κυκλοφοριακό έμφραγμα στον Περιφερειακό

Η καραμπόλα αλλά και η αυξημένη κίνηση λόγω της βροχής φαίνεται να δυσχεραίνει και την κυκλοφορία των οχημάτων και σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης

Καραμπόλα έξι οχημάτων σημειώθηκε μετά τις 7.00 το πρωί στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Ειδικότερα, το ατύχημα καταγράφηκε στο ρεύμα προς ανατολικά στο ύψος του Επταπυργίου, χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Αυτή την ώρα, τα οχήματα έχουν μεταφερθεί στην άκρη του δρόμου, ωστόσο κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στο ίδιο ρεύμα ήδη πριν από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου έως και το Επταπύργιο, όπου η κατάσταση αρχίζει να αποσυμφορίζεται.

Την ίδια στιγμή, στο ρεύμα προς δυτικά, μεγάλη κυκλοφοριακή κίνηση εντοπίζεται από την έξοδο για Πυλαία-Πανόραμα έως και το ύψος του Επταπυργίου.

Η καραμπόλα στον Περιφερειακό αλλά και η αυξημένη κίνηση λόγω της βροχής φαίνεται να δυσχεραίνει και την κυκλοφορία των οχημάτων και σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης, όπως στη Βασιλίσσης Όλγας, στη Λεωφόρο Στρατού, στη Λαγκαδά, στην Τσιμισκή, στην Εγνατία και στην Αγίου Δημητρίου.

Image

φωτογραφία αρχείου