Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ικανοποίηση για την πρεμιέρα του 10ήμερου εκπτώσεων

Αυξημένη η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Οι έμποροι αισιοδοξούν ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στις χαμηλές τιμές.

Ικανοποίηση επικρατεί στους εμπόρους της Θεσσαλονίκης για τη σημερινή πρεμιέρα του 10ήμερου των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Τα καταστήματα ήταν ανοιχτά και πολλοί Θεσσαλονικείς συνδύασαν την κυριακάτικη βόλτα τους με κάποια ψώνια, εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές των καταστημάτων.

«Σήμερα υπήρχε πολύς κόσμος στο κέντρο της πόλης και τα κεντρικά καταστήματα δούλεψαν, ωστόσο δεν νομίζω ότι έγινε το ίδιο και για τα περιφερειακά», δήλωσε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης.

Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι καταναλωτές θα ανταποκριθούν στις προσφορές και τις χαμηλές τιμές των εκπτώσεων, που διαρκούν έως τις 10 Νοεμβρίου. «Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις είναι μια ευκαιρία να αναπνεύσουμε και πιστεύω ότι ο κόσμος θα δει πως οι τιμές είναι πολύ προσιτές και θα μας στηρίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως εμποροϋπάλληλοι πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από γνωστό πολυκατάστημα της πόλης.