Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η καθημερινότητα των πολιτών στο επίκεντρο της συνάντησης Μπεκίρη με δημάρχους

Ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Μακεδονία είχε σειρά επαφών με δημάρχους του πολεοδομικού συγκροτήματος

Ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και μέτρα στήριξης του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης τέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων και συζητήσεων που είχε ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Μακεδονία, Μιχάλης Μπεκίρης, με δημάρχους του πολεοδομικού συγκροτήματος, εκπροσώπους φορέων και αρχών.

Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων ο κ. Μπεκίρης συνομίλησε μεταξύ άλλων με  τους Δημάρχους, Κορδελιού – Ευόσμου Ελευθέριο Αλεξανδρίδη, Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά, Παύλου Μελά Δημήτρη Ασλανίδη.

Image

 

Παράλληλα υποδέχθηκε στο γραφείο του τους Δημάρχους Νεάπολης – Συκεών Σίμο Δανιηλίδη, Θερμαϊκού Θεόδωρος Τζέκο, Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου και Θέρμης Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων  εκφράστηκε η από κοινού πρόθεση για συνεργασία σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου, Μιχάλης Μπεκίρης, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του ρόλου του πρώτου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης στα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα και την ανάπτυξη των κοινωνιών και μετέφερε την πρόθεση της κυβέρνησης για ακόμη μεγαλύτερη στήριξη του θεσμού.

Image