Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες έκαναν γυαλιά καρφιά μαγαζί στη Σταυρούπολη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Οι δράστες φαίνονται σε βίντεο με καλυμμένα χαρακτηριστικά και κρατώντας λοστό - Ξήλωσαν το ρολό του καταστήματος και έσπασαν τζαμαρία

Διάρρηξη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε κατάστημα λευκών ειδών στη Σταυρούπολη, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάρρηξη έλαβε χώρα περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα. Όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε η Voria.gr από κάμερες ασφαλείας, όχημα φαίνεται να σταματά μπροστά από το κατάστημα και μετά από λίγη ώρα βγαίνουν από το αυτοκίνητο δύο διαρρήκτες με καλυμμένα χαρακτηριστικά και κρατώντας λοστό.

Οι δύο δράστες ξήλωσαν το ρολό του καταστήματος και έσπασαν την τζαμαρία του. Στη συνέχεια μπήκαν στο κατάστημα όπου προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές και αφαίρεσαν εμπορεύματα. 

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της διάρρηξης τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο βρισκόταν μέσα στο όχημα και κρατούσε τσίλιες. Η διάρρηξη διήρκεσε περίπου τρία λεπτά και οι δράστες έγιναν καπνός πριν προλάβει να αντιληφθεί κάποιος κάτι.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές για το συμβάν και αναμένεται να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αντίστοιχες διαρρήξεις φέρεται να σημειώθηκαν τα ξημερώματα και σε δύο κομμωτήρια στον Εύοσμο, ωστόσο δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν ευθύνονται οι ίδιοι δράστες.