Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπική εκδήλωση «Καρδιά Εν Ρυθμώ» από τον Σύλλογο «Αγάπη Βασιλικής Κόμνου»

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ

Την 1η Φιλανθρωπική Μουσικοχορευτική Εκδήλωση Αγάπης «Καρδιά Εν Ρυθμώ» θα πραγματοποιήσει, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 19.30, στην Αίθουσα τελετών του ΑΠΘ ο Σύλλογος «Αγάπη» Βασιλικής Κόμνου.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες των Παιδιατρικών κλινικών και για την αγορά Εξωτερικών Απινιδωτών που στη συνέχεια μετά από κλήρωση θα τοποθετηθούν σε σχολικές μονάδες και συλλόγους.

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Κοινωνικής Παιδιατρικής Βορείου Ελλάδος, παρουσιάζουν ο Κώστας Μάντζιος και η Ειρήνη - Μαρία Παπαδάκη.

Ο Σύλλογος έχει Φιλανθρωπικό και Ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Ένας από τους σημαντικότερους στόχους του είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση των πολιτών κάθε ηλικίας στην ΚΑΡδιοΠνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) μετά από καρδιακή ανακοπή, καθώς επίσης και η δωρεά απινιδωτών σε σχολικές μονάδες και αθλητικούς συλλόγους.

Δημιουργήθηκε στη μνήμη της Βασιλικής Κόμνου, μαθήτριας και αθλήτριας του ποδοσφαίρου η οποία κατέρρευσε στο γήπεδο κατά την διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα τον Οκτώβρη του 2016 και μετά από 3 χρόνια περίπου μεγάλης ταλαιπωρίας, σε ηλικία μόλις 15 ετών, την 1 Ιουνίου 2019 έφυγε η ζωή.