Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αίθριος ο καιρός- Νεφώσεις στα γύρω ορεινά

Θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αναμένονται σήμερα στη δυτική και βόρεια χώρα. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Βελτίωση από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και από τη νύχτα βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη δεν αναμένεται αλλαγή του καιρικού σκηνικού. Συγκεκριμένα, στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που από τα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και κυρίως στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ και από τα δυτικά. Στη Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από τη νύχτα βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.