Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αίθριος ο καιρός - Μικρή άνοδος θερμοκρασίας

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι έως 4 μποφόρ.

Γενικά αίθριος προβλέπεται να είναι ο καιρός σήμερα, Πέμπτη. Υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βορειοδυτικά ορεινά ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ.

Και στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά το μεσημέρι -απόγευμα όποτε και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 τοπικά στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.