Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αίθριος ο καιρός - Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στην πόλη και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα βόρεια ενώ από το απόγευμα ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά.

Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη αρχικά ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι προβλέπεται να σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και στιες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Από το μεσημέρι στη δυτική Μακεδονία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και τοπικά ανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.