Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έρχονται οι DUB INC στο Principal Club Theater

Οι Γάλλοι Dub Inc, έρχονται για μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία στις 11 Μαρτίου, ενώ τη συναυλία θα ανοίξουν γνωστά ονόματα της local σκηνής.

Οι DUB INC έρχονται για ένα μοναδικό live στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Principal Club Theater, λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο "So What". Οι Γάλλοι Dub Inc, έρχονται για μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία, ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο reggae, dub, γαλλο-αλγερινό hip-hop και πολλά στοιχεία έθνικ κουλτούρας.

Τη συναυλία θα ανοίξουν γνωστά ονόματα της local σκηνής και το πάρτυ αναμένεται να κρατήσει μέχρι το πρωί.

Tελευταία τους δουλειά που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2016 το "So What" με τους Dub Inc να πειραματίζονται ιδιαίτερα με το νέο "rub a dub" ρεύμα, που έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη φορά ο ήχος τους συμπληρώνεται με αρκετές ηλεκτρονικές επιρροές, hip hop στοιχεία και φτάνει μέχρι και την dubstep. Όπως το συνηθίζουν στους τελευταίους τους δίσκους συνεργάζονται με γνωστά ονόματα της reggae σκηνής, όπως ο Naaman και ο Mellow Mood. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ήδη αρκετά κομμάτια έχουν ξεχωρίσει μετρώντας εκατομμύρια views και downloads σε λίγους μόλις μήνες κυκλοφορίας, επιβεβαιώνοντας με τον πιο ηχηρό τρόπο ότι οι Dub Inc συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία και παραμένουν μία από τις κορυφαίες μπάντες της reggae ethnic σκηνής παγκοσμίως.

Οι Dub Inc σχηματίστηκαν το 1998 και από τότε έχουν διανύσει σχεδόν είκοσι χρόνια μουσικής πορείας, μετρώντας παράλληλα 6 ολοκληρωμένες δισκογραφικές προσπάθειες, αμέτρητα live σε όλο τον κόσμο, πολλά reggae βραβεία και διακρίσεις μα πάνω από όλα διαμορφώνοντας την δικιά τους ξεχωριστή μουσική ταυτότητα, συνώνυμη του ήχου τους και της ιδιοσυγκρασίας τους.

DUB INC LIVE IN THESSALONIKI + GUESTS

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, Ώρα έναρξης 21.00
Principal Club Theater (Αν. Γεωργίου 56, Μύλος)
www.principalclub.com
Facebook event: www.facebook.com/events/1781246748869069
www.dub-inc.com

Εισιτήρια

Προπώληση 15 & 17 ευρώ (μέχρι
εξαντλήσεως) στα:
PUBLIC (κατάστημα Τσιμισκή και σε όλη
Ελλάδα)
Seven Spots (σε όλη την Ελλάδα)
Ιανός (καταστήματα Αριστοτέλους &
Καλαμαριάς)
Media Markt (σε όλη την Ελλάδα)
Ticket House (Μητροπόλεως 102)
Stereodisc (Αριστοτέλους 4)
Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα)
Και διαδικτυακά στο viva.gr
Υπόλοιπα εισιτήρια / Ταμείο 20 ευρώ