Skip to main content

Μελισσοχώρι: Ο 83χρονος αυτοπυροβολήθηκε κατά την επέμβαση της ΕΛΑΣ

Η Αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει προκειμένου να παρασχεθεί βοήθεια στην ηλικιωμένη σύντροφο του 83χρονου που ήταν τραυματισμένη.

Μετά από επέμβαση της Αστυνομίας, ώρες διαπραγματεύσεων και δύο ακόμη τραυματίες, έληξε περί τις 3:30 το μεσημέρι το περιστατικό στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, με τον 83χρονο που ήταν ταμπουρωμένος στο σπίτι του και την ηλικιωμένη σύντροφό του να μεταφέρονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Οι διαπραγματευτές της Αστυνομίας, από εχθές το βράδυ προσπαθούσαν να πείσουν τον 83χρονο να βγει από το σπίτι του όπου είχε κλειστεί, αφού προηγουμένως είχε πυροβολήσει και τραυματίσει έναν άνδρα 63 ετών.

Ωστόσο οι προσπάθειες των διαπραγματευτών δεν απέδιδαν και ο άνδρας αρνείτο να παραδοθεί μέχρι που οι αστυνομικοί αποφάσισαν να επέμβουν γιατί η ηλικιωμένη γυναίκα που βρίσκονταν και αυτή μέσα στο σπίτι, ήταν τραυματισμένη.

Η επέμβαση παρουσία πταισματοδίκη και ψυχολόγων έγινε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι αλλά ο 83χρονος αντί να παραδοθεί στους αστυνομικούς, αυτοπυροβολήθηκε στον κορμό. Tα δύο ηλικιωμένα άτομα είναι εν ζωή και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους, θα δοθούν αργότερα στη δημοσιότητα.