Τρίτη 24 Απριλίου 2018
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ MONEY SHOW ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HYATT

Έως την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν 100 περίπου εκδηλώσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα, την εργασία και την ανάπτυξη.

Με την παρουσία παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης αλλά και πολιτικών προσώπων και επιχειρηματιών ξεκίνησε σήμερα στο Hyatt το φετινό Money Show της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνουν το Ελληνοϊταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Excess Advertising.

Έως την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν 100 περίπου εκδηλώσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα, την εργασία και την ανάπτυξη.

Η βιομηχανία, το εμπόριο, ο τουρισμός και οι επενδύσεις, δηλαδή οι τομείς που  συμβάλλουν σημαντικά στην αλλαγή σελίδας για την ελληνική οικονομία, θα βρεθούν στο επίκεντρο των εκδηλώσεων.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Στις εκδηλώσεις του φετινού Money Show της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν – μεταξύ άλλων – η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, τα διμερή επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης,  η Κοινοπραξία AIASA που κατασκευάζει το μετρό της πόλης, η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, η ΔΕΘ-Helexpo, το ΚΕΠΑ. Επίσης από την περιφέρεια συμμετέχουν τα Επιμελητήρια Κοζάνης και Τρικάλων. Κορυφαία εκδήλωση του τριημέρου αναμένεται να αποτελέσει η ημερίδα με θέμα «Θεσσαλονίκη: Νέα εποχή», στην οποία αναμένεται να τοποθετηθούν εκπρόσωποι σημαντικών επιχειρήσεων από το χώρο των υποδομών και των επενδύσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ