Skip to main content

Στα κόκκινα και σήμερα το πρωί ο Περιφερειακός της Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλο σχεδόν το ρεύμα της Περιφερειακής Οδού προς ανατολικά, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για το Fly Over

Έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση για ακόμη μία ημέρα επικράτησε σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, λόγω και των εργασιών για το Fly Over.

Οι ουρές σχηματίζονται κυρίως στο ρεύμα προς ανατολικά από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν μέχρι και το ύψος του Επταπυργίου. Χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται στο υπόλοιπο ρεύμα, με την κυκλοφορία να πυκνώνει και τις ταχύτητες να πέφτουν εκ νέου στο ύψος της Τριανδρίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων εξομαλύνεται μετά το ύψος των Κωνσταντινουπολίτικων. Σε κάθε περίπτωση, οι οδηγοί πρέπει για ακόμη μία ημέρα να οπλιστούν με αρκετή υπομονή.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί και στην οδό Λαγκαδά, στο ύψος των κοιμητηρίων Ζέιτενλικ, στην κάθοδο προς το κέντρο της πόλης. Η κίνηση εξομαλύνεται στο ύψος της Αγίου Δημητρίου.

Να σημειωθεί πως αυξημένη κίνηση καταγράφεται και σε κεντρικούς και παράπλευρους οδικούς άξονες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.