Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκκληση από οικογένεια θύματος τροχαίου για πληροφορίες

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της 24ης Ιανουαρίου όταν ο οδηγός μοτοσικλέτας παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αβοήθητος στο σημείο του συμβάντος.

Έκκληση απευθύνει οικογένεια θύματος τροχαίου που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη σε όποιον γνωρίζει κάτι για το ατύχημημα να επικοινωνήσει μαζί της.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου όταν ο οδηγός μοτοσικλέτας παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αβοήθητος στο σημείο του συμβάντος.

Αυτή τη στιγμή ο βαριά τραυματισμένος μοτοσικλετιστής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της οικογένειας:

Τα ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη (24-25 Ιανουαρίου) και ώρα 02:15 περίπου, αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων, παρέσυρε δικυκλιστή στην περιοχή Μοναστηρίου στους Αγίους Πάντες (μπροστά από τον ΟΣΕ) και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Αναγεννήσεως με Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός του οχήματος, διέφυγε από το σημείο του ατυχήματος εγκαταλείποντας αβοήθητο τον βαριά τραυματισμένο δικυκλιστή ο οποίος, ήταν σε κωματώδη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα,  αιμορραγία, και βαρύτατες  κακώσεις στο κεφάλι παρότι φορούσε κράνος. Η εκτίμηση της τροχαίας και των γιατρών που κάνουν τεράστια προσπάθεια να βελτιώσουν την υγεία του νεαρού δικυκλιστή, είναι ότι το όχημα μετά από τέτοια πρόσκρουση, έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Η οικογένεια του νεαρού δικυκλιστή, κάνει έκκληση σε όποιον ενδεχομένως μπορεί να γνωρίζει κάτι σχετικά με το ατύχημα να την ενημερώσει καλώντας απευθείας στο 6977478128 ή στην Τροχαία ώστε να κινηθούν οι κατάλληλες νόμιμες διαδικασίες εντοπισμού του.