Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση του ΚΚΕ για την αντισεισμική θωράκιση τη Δευτέρα

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Ευθύμης Δημάκης και Δημήτρης Μαβίδης-Πέσιτς

Εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την αντισεισμική θωράκιση και προστασία» θα πραγματοποιήσουν οι κομματικές οργανώσεις κέντρου του δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, η ΤΟ Κατασκευών και η ΤΟ Πανεπιστημίων τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, σεισμολόγος και ο Δημήτρης Μαβίδης-Πέσιτς, δημοσιογράφος, απεσταλμένος του «902.gr» και του «Ριζοσπάστη» στις περιοχές του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία.

Σκοπός της εκδήλωσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ, «είναι η ενημέρωση του λαού της περιοχής και η ανάδειξη της ανάγκης άμεσης λήψης μέτρων πρόληψης και αντισεισμικής θωράκισης».

Αφορμή, όπως υπογραμμίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, «είναι οι πολύ οδυνηρές συνέπειες του καταστροφικού σεισμού στη γειτονική Τουρκία, με χιλιάδες νεκρούς αλλά και το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, όπου και στις δύο περιπτώσεις οι λαοί θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους. Ο λαός μας και τα παιδιά του πρέπει να αγωνίζονται και να διεκδικούν τη λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία της ασφάλειας και της ζωής, παντού».