Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας από τη Δευτέρα σε λωρίδα της Εγνατίας λόγω έργων της ΕΥΑΘ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία Θεσσαλονίκης για δέκα ημέρες

Aπό τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 και για διάστημα δέκα ημερών, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Εγνατία, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου, στο ανατολικό ρεύμα κυκλοφορίας λόγω έργων της ΕΥΑΘ, σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

- Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας ελάχιστου πλάτους πέντε (05) μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, θα διεξάγεται κανονικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.