Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στον λέκτορα που δηλητηρίασε σύζυγο και γιαγιά

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της απόφασης για την προφυλάκιση του 45χρονου, η οποία ελήφθη χθες από το Δικαστικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Χειροπέδες στον 45χρονο λέκτορα του ΑΠΘ που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε την 34χρονη γυναίκα του και την 85χρονη γιαγιά της, πέρασαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της απόφασης για την προφυλάκιση του 45χρονου, η οποία ελήφθη χθες από το Δικαστικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και προσωρινής κράτησης.

Ειδικότερα, σε βάρος του συλληφθέντα εκδόθηκαν, Ένταλμα Σύλληψης Τακτικού Ανακριτή Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και Ένταλμα Προσωρινής Κράτησης, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συρροή.

Οι αξιόποινες πράξεις έλαβαν χώρα το καλοκαίρι του 2013 στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος της 34χρονης συζύγου του συλληφθέντα και της 85χρονης γιαγιάς της, οι οποίες κατέληξαν με ενδείξεις τοξίκωσης από βαρέα μέταλλα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.