Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 15 άτομα για ναρκωτικά και διωκτικά έγγραφα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οκτώ άτομα για υποθέσεις που αφορούν σε ναρκωτικά και επτά άτομα για διωκτικά έγγραφα.

Συνελήφθησαν συνολικά 15 άτομα για υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά και διωκτικά έγγραφα, κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή της Μενεμένης, 25χρονου Αλβανού, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 8,9 γραμμαρίων. (Περισσότερα εδώ)
 
επτά άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.
Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:
- 36χρονου Έλληνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (08-05-2018), διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 5ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο διατηρείται σε ισχύ με Διάταξη του Προέδρου Εφετών Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της κλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

- 44χρονου Έλληνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, μεσημβρινές ώρες χθες (08-05-2018), διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διέτασσε τη σύλληψη του προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής φυλάκισης, ήτοι 6 μήνες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.