Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 12 άτομα για ναρκωτικά και διωκτικά έγγραφα

Στη σύλληψη συνολικά πέντε ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα και οκτώ ατόμων για ναρκωτικά προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα για ναρκωτικά και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, κατά τη διάρκεια ελέγχων της αστυνομίας το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα:

- Στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατά το προηγούμενο 24ωρο, συνελήφθησαν πέντε άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

- Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και “Ζ” συνέλαβαν συνολικά οκτώ άτομα, διότι κατείχαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

- Παράλληλα, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις, που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.