Skip to main content

Χαλάει ο καιρός - Νεφώσεις με πιθανότητα βροχών στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχή ή πιθανή καταιγίδα τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση.

Μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθεί σήμερα. Τα φαινόμενα μέχρι το απόγευμα στις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανόν την ανατολική Στερεά και μέχρι το βράδυ στα Δωδεκάνησα και πιθανόν την Κρήτη θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.  

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχή ή πιθανή καταιγίδα τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις που παροδικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.