Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Άστατος ο καιρός - Βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι

Το βράδυ τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου στην πόλη.

Άστατος προβλέπεται να είναι ο καιρός σήμερα, Δευτέρα, με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική νησιωτική χώρα, καθώς και στα Ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται να ξεκινήσει το βράδυ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Θεσσολονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιλουστούν στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.