Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αραιές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών το βράδυ

Στην πόλη, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με τοπικές βροχές στα δυτικά και βαθμιαία από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που από το βράδυ θα πυκνώσουν με πιθανότητα ασθενών βροχών τη νύχτα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το βράδυ θα πυκνώσουν με τοπικέ βροχές τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία έως μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου.