Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αποβλήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο ο δικηγόρος της ΧΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την αποβολή διά παντός από την αίθουσα του εκπροσώπου και δικηγόρου της Χρυσής Αυγής, Α.Τριανταφυλλούδη.

Την αποβολή διά παντός από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, του εκπροσώπου και δικηγόρου του πολιτικού κόμματος «Λαϊκός  Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», κ. Αλέξανδρου Τριανταφυλλούδη, αποφάσισε ομόφωνα το Σώμα, στη διάρκεια της 17ης Τακτικής του Συνεδρίασης.

Τη σχετική απόφαση υπενθύμισε στη διάρκεια της σημερινής, 19ης Τακτικής Συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατόπιν της υβριστικής και χυδαίας συμπεριφοράς κατά μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του κ. Αλέξανδρου Τριανταφυλλούδη, εκπροσώπου και δικηγόρου του πολιτικού κόμματος «Λαϊκός  Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», ο οποίος παρευρίσκεται στα Δημοτικά Συμβούλια και επανειλημμένως προκαλεί το Σώμα με τη στάση του και μετά τη σχετική αναφορά, που έθεσαν υπόψη του Σώματος ο συνάδελφος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Άγιος και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της καταδικαστικής συμπεριφοράς του εν λόγω κυρίου, πρότεινε την αποβολή του, διά παντός, από την Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου».