Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές έγραψαν συνθήματα στα γραφεία της ΧΑ

Ομάδα αναρχικών έγραψε συνθήματα στην πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, επί της οδού Καζαντζάκη, στη Θεσσαλονίκη.

Συνθήματα στην πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη έγραψαν αναρχικοί την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, ομάδα αναρχικών που μοίραζαν φυλλάδια στην περιοχή έγραψαν αντιφασιστικά συνθήματα στους τοίχους και στη συνέχεια αποχώρησαν, χωρίς να υπάρξουν αντεγκλήσεις με μέλη της Χρυσής Αυγής.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση το κόμμα, στην οποία κάνει λόγο για «λειράτες κότες» και «θρασύδειλα υποκείμενα», που «βρώμισαν τους κοινόχρηστους χώρους της οικοδομής με σπρέυ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χρειάστηκαν 30 λειράτες κότες για να οργανώσουν «πέρασμα» από την πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι και ενώ τα γραφεία ήταν κλειστά.

»Η «επαναστατική» τους δράση εκτονώθηκε πάνω στους διαδρόμους της πολυκατοικίας και τους χώρους της εισόδου, αφού δεν κατάφεραν ούτε στην εξώπορτα των κλειστών γραφείων να φτάσουν.

»Μπορεί τα θρασύδειλα υποκείμενα να βρώμισαν τους κοινόχρηστους χώρους της οικοδομής με σπρέυ, αλλά στο βίντεο του κυκλώματος ασφαλείας είναι αποτυπωμένος ο πανικός των προσώπων τους. Τα όσα ισχυρίζονται με τις αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο είναι απολύτως ψευδή και θα εκτεθούν όταν διαρρεύσει το βίντεο που κατέγραψε τα πάντα.

»Η τρομοκρατία – οπερέτα όχι μόνο δεν πρόκειται να φοβίσει κανέναν, αλλά αντιθέτως χαλυβδώνει τη θέληση όλων των Ελλήνων Εθνικιστών για Αγώνα ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο και τα τσιράκια του με τις κουκούλες.

»Σε κάθε περίπτωση για να μην ξανακάνουν λάθος τα γραφεία της Χρυσής Αυγής - Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, Καζαντζάκη 4, 5ος όροφος, λειτουργούν κανονικά κάθε Παρασκευή 19:00 – 22:00. Αν τολμούν ας κοπιάσουν».