Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος πυροβόλησε με καραμπίνα κατά 38χρονου στα Διαβατά

Κινούμενος με επιβατικό αυτοκίνητο, ο 17χρονος Ρομά έβαλε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του επίσης Ρομά παθόντα, χωρίς να τον τραυματίσει

Με καραμπίνα σημάδεψε ένας ανήλικος Ρομά έναν 38χρονο, επίσης Ρομά, το απόγευμα της Κυριακής στα Υψώματα Διαβατών, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 17χρονο, ο οποίος κινούμενος με επιβατικό αυτοκίνητο έβαλε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του παθόντα, χωρίς να τον τραυματίσει.

Έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ενός ακόμη εμπλεκόμενου ατόμου στην ίδια υπόθεση, ενώ κατά τις έρευνες στην περιοχή των Υψωμάτων, βρέθηκε και κατασχέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς κατά την τέλεση της έκνομης πράξης.

Ο ανήλικος συνελήφθη, έπειτα από αναζητήσεις, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 38χρονου άντρα, υπόθεση που χειρίζονται αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά.

Ο νεαρός άντρας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες χθες στα Υψώματα Διαβατών από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Άμεσης Δράσης, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Θεσσαλονίκης:

    • Ελέγχθηκαν (72) άτομα
    • Έγιναν έρευνες σε (56) οχήματα
    • Βεβαιώθηκαν (10) παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και