Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 55χρονης – Την είδε πολίτης στον δρόμο

Η 55χρονη βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα

Η περιπέτεια της 55χρονης Αγγελικής Καρτάλ έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η 55χρονη βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Η γυναίκα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της 25/01/24.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 26/01/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, λίγο μετά την δημοσιοποίηση του Συναγερμού, τη νύχτα της 26/01/2024, έλαβε κλήση από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT και αναγνώρισε την αναζητούμενη, περιπλανώμενη σε δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και μετέφερε την 55χρονη στο οικείο Α.Τ., όπου προσήλθαν και οι συγγενείς της και μετά τις τυπικές διαδικασίες, η κα Αγγελική επέστρεψε στην οικογένειά της!

Η υπηρεσία Silver Alert  με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.