Skip to main content

Μασούτης: Γενέθλια 40 χρόνων με δωρεά αιωνόβιας ελιάς στην παραλία

Η οικογένεια Μασούτη προχώρησε στη συμβολική δωρεά μιας αιωνόβιας ελιάς, τα αποκαλυπτήρια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην παραλία της πόλης.

Στη Θεσσαλονίκη και τον Λευκό Πύργο γιόρτασε τα 40 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της στο λιανεμπόριο της χώρας η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μασούτης».

Μάλιστα η οικογένεια του ιδρυτή και προέδρου της εταιρείας, Διαμαντή Μασούτη προχώρησε στη συμβολική δωρεά μιας αιωνόβιας ελιάς, τα αποκαλυπτήρια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην παραλία της πόλης, παρόντος του ίδιου του ισχυρού άνδρα της εταιρείας, του διευθύνοντος σύμβουλου, Γιάννη Μασούτη αλλά και του διευθυντή μάρκετινγκ Σταμάτη Δαβίδ.

Από το πρώτο κατάστημα στο Διοικητήριο το 1976, η Μασούτης εξελίχθηκε σε έναν γίγαντα του λιανεμπορίου της χώρας, κυριαρχώντας στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας, με 260 καταστήματα και 6.500 εργαζόμενους.

«Η δύναμη μας είναι οι άνθρωποι μας, είναι αυτοί που καθημερινά με κέφι και μεράκι εξυπηρετούν τους πελάτες μας», είπε ο κ. Δαβίδ, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ελιά που αποκαλύφθηκε στην παραλία της πόλης είναι σύμβολο ειρήνης και ελληνικότητας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι «σε περιόδους κρίσης μια επιχείρηση που φροντίζει 6.500 εργαζόμενους πρέπει να τη φροντίζουμε σαν μωρό παιδί», κάνοντας ειδική μνεία στη συνεισφορά της εταιρείας στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου.

Το «παρών» στην εορταστική εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Παππάς, ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ κ.α.

H εκδήλωση πλαισιώθηκε με happenings για τα παιδιά αλλά και εμφανίσεις των συγκροτημάτων Onirama, Shining Stars και Fortissimo.