Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 26χρονος χτύπησε θανάσιμα ηλικιωμένο για ασήμαντη αφορμή

Ο 26χρονος διαπληκτίστηκε με 76χρονο, σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής στην περιοχή της Καλαμαριάς, μετά από παρατήρηση που του έκανε ο δεύτερος.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 26χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, για θανατηφόρα βλάβη.

Ειδικότερα, ο 26χρονος, χθες το πρωί, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με 76χρονο, σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου διέμενε ο τελευταίος, χτύπησε στο κεφάλι τον ηλικιωμένο.

Ο 76χρονος, στη συνέχεια, επέστρεψε στην οικία του, όπου βρέθηκε νεκρός από οικείους του, λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς των δύο ανδρών αφορούσε σε διατάραξη κοινής ησυχίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 26χρονος βρισκόταν κοντά στην πολυκατοικία του ηλικιωμένου, κάνοντας θόρυβο και έτσι ο 76χρονος βγήκε έξω από την οικοδομή προκειμένου να του ζητήσει να σταματήσει, το οποίο είχε αποτέλεσμα τον διαπληκτισμό των δύο ανδρών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το βράδυ τον 26χρονο σε περιοχή της Ημαθίας.

Όπως προέκυψε από την νεκροψία, που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, ο θάνατος του 76χρονου, οφείλεται σε ενδοκράνια αιμορραγία αριστερού ημισφαιρίου, κακώσεις μαλακών μορίων κεφαλής, νεοδιεργασίες στελέχους, προμήκους και δεξιού επινεφριδίου, εξαιτίας των κτυπημάτων που του κατάφερε ο 26χρονος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.