Skip to main content

ΘΕΣγάλα: Άνοιξε στην Κρήνη το 17ο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Ο συνεταιρισμός παραγωγών «ΘΕΣγάλα- ΠΙΕς», επεκτείνει το δίκτυο του στη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας στη Νέα Κρήνη το 17ο κατάστημά του.


Ο συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα - ΠΙΕς» συνεχίζει την ανάπτυξη του, ανοίγοντας το  17ο κατά σειρά κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στο Πάρκο Ύδρας στην Κρήνη, επί της οδού Ανδρούτσου 33.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο συνεταιρισμός, σε μια εποχή πολιτικής αστάθειας, οικονομικού στραγγαλισμού των επιχειρήσεων και διεύρυνσης της ανεργίας στον ιδιωτικό τομέα, συνεχίζει στο δρόμο της ανάκαμψης. Επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων του, διευρύνει  τις συνέργειες του στη τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας ποιοτικό γάλα στους Θεσσαλονικείς.

Με το κατάστημα της Κρήνης συνεχίζεται μία  προσπάθεια που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο του 2014, με τους Μακεδόνες παραγωγούς μέλη του Συνεταιρισμού να προσφέρουν το γάλα τους απ' ευθείας και χωρίς μεσάζοντες στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης.

Το νέο κατάστημα ΘΕΣγάλα θα προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής γάλα πλήρες και ελαφρύ, καθώς και το γάλα κακάο «θες CHOCO».