Skip to main content

Θέος (Ηρακλής): Υπερβολικά δύσκολη η καθημερινότητα του ΓΣ

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του «κυανόλευκου» Ερασιτέχνη τόνισε πως στόχος του συλλόγου είναι η δημιουργία ενός μουσείου ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Για τα θέματα που απασχολούν τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηρακλή μίλησε στον ρ/σ «Arena», o Φώτης Θέος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του «κυανόλευκου» Ερασιτέχνη:

Για το πρώτο πρωτάθλημα που πήρε ο Ηρακλής στο μπάσκετ: «Είναι το πρώτο πρωτάθλημα που έγινε επί της ουσίας, στο οποίο πολυνίκης ήταν ο Γυμναστικός σύλλογος Ηρακλής. Και αυτό δείχνει την πολύ μεγάλη ιστορία που έχει το σωματείο μας. Οι καταβολές του όπως ξέρετε ξεκινάνε από το 1896 περίπου και μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή είμαστε πολύ χαρούμενοι που η τροπαιοθήκη μας στο Κατσάνειο έχει γεμίσει με εκατοντάδες τρόπαια όλα αυτά τα χρόνια».

Για την προσπάθεια και το πλάνο της συντήρησης των κυπέλλων: «Αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ περίπου και δέκα μέρες. Πάνω από 10-15 άτομα έχουν μπει στην διαδικασία. Είναι μία διαδικασία που μπορεί να έρχεται ο κόσμος στον Κατσάνειο και να βλέπει πως γίνεται ο καθαρισμός στην ουσία των κυπέλλων. Ξεκινάμε και κάνουμε ένα μικρό αρχείο, τοποθετούμε τα κύπελλα με σειρά χρονολογίας. Στόχος είναι να φτιάξουμε ένα μουσείο του Ηρακλή που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες ευρωπαικές ομάδες. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα μουσείο που δεν θ’ απευθύνεται μόνο στον κόσμο του Ηρακλή».

Για όλα τα τμήματα του Ηρακλή που κάνουν μεγάλη προσπάθεια φέτος: «Ναι, αλήθεια είναι αυτό. Φέτος όλα τα τμήματα του Ηρακλή στην ουσία αγκαλιάστηκαν κυρίως από τον κόσμο του Ηρακλή σε μεγάλο βαθμό. Και αυτό είναι η χαρά και η ικανοποίηση που έχουν όλοι οι έφοροι των τμημάτων μας, οι προπονητές μας, οι αθλητές μας και φυσικά ο κόσμος. Ο Ηρακλής έγινε μία οικογένεια».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης Ηρακλής: «Η καθημερινότητα στον ερασιτέχνη είναι υπερβολικά δύσκολη. Έχουμε τα προβλήματα με τα μπλοκαρίσματα των λογαριασμών και των ενημεροτήτων».

Για το νέο αίμα του Ηρακλή που δίνει ελπίδα: «Αυτό θέλουμε κι εμείς θέλουμε κάπου να καταλήξουμε. Μην ξεχνάμε ότι η διοικηση πρωτοδικείου η δικιά μας 19 Ιουνίου τελειώνει. Εμείς θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν δούμε ότι με το σωματείο δεν θέλουν να ασχοληθούν μόνο αυτοί οι 10-15 άνθρωποι, αν το πράγμα ανοίξει».

Για το γυναικείο τμήμα του μπάσκετ το οποίο ανεβαίνει κατηγορία: «Καταρχάς στο γυναικείο είναι καθαρά πρώτα απ’ όλα προσωπική επιτυχία της Λίνας. Πέρυσι είχε την ατυχία και έχασε την άνοδο στα μπαράζ. Δεν ήταν ένα πυροτέχνημα. Προυπήρχε και είχε δουλευτεί σωστά όλα αυτά τα χρόνια».