Skip to main content

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας προτίμησε την καθυστέρηση στην αξιολόγηση

Ο κ. Τσίπρας είχε όλο το χρόνο να ολοκληρώσει την αξιολόγηση ώστε να μην ζήσουμε ξανά σκηνές από το 2015, τόνισε ο επικεφαλης του Ποταμιού.

Για καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε δήλωσή του από το περιστύλιο της Βουλής.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι το αποτέλεσμα τώρα είναι να «μας έχουν βάλει ξανά το μαχαίρι στο λαιμό», ενώ πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας είχε όλο το χρόνο να ολοκληρώσει την αξιολόγηση ώστε να μην ζήσουμε ξανά σκηνές από το 2015, αλλά προτίμησε την καθυστέρηση.

«Ήδη ο κ. Σόιμπλε αναθερμαίνει τα σενάρια Grexit. Δεν θα του κάνουμε βέβαια το χατίρι και ελπίζω ότι δεν θέλει να του κάνει το χατίρι και ο κ. Τσίπρας», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Προηγουμένως, είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτη Λιαργκόβα.

Να σημειωθεί ότι το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής, σε τριμηνιαία έκθεσή του πριν λίγες μέρες, μιλώντας για καθυστερήσεις, αδράνειες και αντιφάσεις στο μέτωπο υλοποίησης των δεσμεύσεων», ενώ εκτιμά ότι όλα αυτά αφήνουν πιθανό το σενάριο για υπογραφή 4ου μνημονίου. (δείτε αναλυτικότερα εδώ)