Skip to main content

Θεοδωράκης: Να μας πει ο πρωθυπουργός τι λύση θέλει

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη στον ελληνικό λαό «για τι πολεμάμε», σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Να ξεκαθαρίσει τι λύση επιθυμεί, κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, εκτιμώντας ότι δεν είναι ξεκάθαρο στον ελληνικό λαό «για τι πολεμάμε», σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις.

«Αν σκιαμαχούμε ή αν πολεμάμε, αν κάνουμε δημόσιες σχέσεις ή αν αληθινά αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα του τόπου μας», συμπλήρωσε.

Ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε τη συμπαράσταση του κόμματός του στην κυβέρνηση για μία διαπραγμάτευση για μία πιο δίκαιη Ευρώπη.

Παράλληλα, τόνισε πως «πρέπει να αρνηθούμε τη λιτότητα, πρέπει να αρνηθούμε τα λάθη του παρελθόντος και με σίγουρα βήματα να προχωρήσουμε έναν ευρωπαϊκό δρόμο».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτήρισε αδιαπραγμάτευτο οποιαδήποτε σενάριο που θέλει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης, εκτιμώντας ότι η χώρα δεν έχει μέλλον εκτός Ε.Ε.

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει η υπερδύναμη της Ευρώπης στα Βαλκάνια. Αυτό είναι το μέλλον της. Να είναι μία χώρα υπερδύναμη στην ευρύτερη περιοχή στη νοτιοανατολική λεκάνη της Μεσογείου», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.