Skip to main content

Θεοδωράκης: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπλοκάρουν την επιχειρηματικότητα

Σε δηλώσεις του τόνισε την ανάγκη να ενισχυθούν ουσιαστικά οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και να αντιταχθούν στη τακτική των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Σε δηλώσεις του τόνισε την ανάγκη να ενισχυθούν ουσιαστικά οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και να αντιταχθούν στη τακτική των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, «ένα βήμα μπρος και δύο πίσω».

«Πολλά από αυτά που μου είπαν οι άνθρωποι της παραγωγής είναι πράγματα απλά, που θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν είχαμε μια ιδεοληπτική κυβέρνηση. Υπάρχουν και άλλα όμως που χρειάζονται περισσότερη τόλμη και μεγαλύτερο συγχρονισμό με τα βήματα της Ευρώπης. Σε κάθε περίπτωση, όπως ανέφερα, εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους. Θα δώσουμε τη μάχη για να αντιμετωπίσουμε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που μπλοκάρουν την επιχειρηματικότητα και για να αντιμετωπίσουμε τα μικρά καθημερινά προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι της παραγωγής στους χώρους εργασίας τους. Φοβάμαι ότι η κυβέρνηση συνεχίζει το παλιό γνωστό παιχνίδι, «ένα βήμα μπρος και δύο πίσω» στον τομέα της επιχειρηματικότητας, κάτι που είναι οδυνηρό και που ποτέ δε θα σημάνει την ανόρθωση της οικονομίας», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.