Skip to main content

Θεοδωράκης: Δειλοί όσοι φεύγουν, δεν μας τρομάζουν οι αποχωρήσεις

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί ν' αλλάξει τη χώρα μαζί με όσους μπορούν να αφήσουν τους κομματικούς τους μηχανισμούς.

Αιχμηρά τοποθετήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε σχέση με τις αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα του, με τελευταία αυτή του Κώστα Μπαργιώτα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Για τους πέντε βουλευτές που έχουν αποχωρήσει από το Ποτάμι είπε ότι «είναι δειλοί, δεν θέλουν να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για την οποία τους ψήφισε ο κόσμος». «Δεν μας τρομάζουν οι αποχωρήσεις. Πιο πολύ θα μας τρόμαζε αν είχαμε γίνει ίδιοι με αυτούς που βρίσκουν στέγη όταν αποχωρούν», πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να προσπαθεί ν' αλλάξει τη χώρα μαζί «με όσους μπορούν να αφήσουν τους κομματικούς τους μηχανισμούς».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέλαβε την ευθύνη, όπως είπε, αναφέροντας ότι ο ίδιος και όσοι είναι στο Ποτάμι «δεν μπήκαμε στην πολιτική για να πάμε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ή στη Νέα Δημοκρατία. Ο κόσμος ψήφισε Ποτάμι για να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα». Πρόσθεσε μάλιστα ότι το Ποτάμι δεν θα αλλάξει πορεία «επειδή κάποιοι αναζητούν μια πιο σίγουρη πολιτική στέγη».