Skip to main content

Θεοδωράκης από Θεσσαλονίκη: Να μετατρέψουμε την εκλογή σε δημοψήφισμα

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συνομίλησε με πολίτες που τον υποδέχτηκαν θερμά σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου βρέθηκε

Το μήνυμα για τη σημασία της συμμετοχής στις εκλογές της Κυριακής έστειλε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης, θέτοντας μάλιστα τον πήχη στους 200.000 ψηφοφόρους.

Ο κ. Θεοδωράκης συνομίλησε με πολίτες που τον υποδέχτηκαν θερμά σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου βρέθηκε. Φωτογραφήθηκε με πολίτες κάθε ηλικίας και οι Θεσσαλονικείς τού μετέφεραν τα μηνύματα στήριξης.

«Η χαρά μου είναι μεγάλη που είμαι στη Θεσσαλονίκη, ο κόσμος μού δίνει δύναμη, νομίζω ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη προσέλευση στις κάλπες την Κυριακή», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Καλώ τον κόσμο να αποφασίσει να συμμετάσχει για έναν επιπλέον λόγο. Πρέπει να δώσουμε μια απάντηση στον αυταρχισμό και στη συμπεριφορά που επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση. Να μετατρέψουμε αυτήν την εκλογή της Κυριακής και σε ένα δημοψήφισμα για όλα αυτά που ζούμε αυτήν την εποχή».

Όπως είπε, «θα είναι ένα καλό μήνυμα για την κυβέρνηση, αν αύριο 200-300.000 κόσμος ψηφίσει έναν άνθρωπο που είναι κόντρα στον λαϊκισμό και στη δημαγωγία».

Εξάλλου, ο κ. Θεοδωράκης περπάτησε αρκετά στο κέντρο της πόλης, ενώ είχε και ένα... απρόοπτο στη λεωφόρο Νίκης, λίγο πριν επισκεφθεί το θωρηκτό Αβέρωφ, στο Λιμάνι.