Skip to main content

Θεοχάρης για νόμο Παππά: Λογοκρισία και ανοησία σε συσκευασία του ενός

«Το καθεστώς που οραματίζονται στην κυβέρνηση, όπου επικράτησε, οδήγησε σε φτώχεια», σχολιάζει ο επικεφαλής του κόμματος Δημοκρατική Ευθύνη.

«Η προσπάθεια εκφοβισμού της Δικαιοσύνης από το δίδυμο Πολάκη – Τσίπρα δεν είναι τυχαία» καταγγέλλει ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του, «εντάσσεται στη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για την εγκαθίδρυση καθεστώτος ανελευθερίας, χειραγώγησης και απόλυτου ελέγχου στο σύνολο της κοινωνίας και της οικονομίας. Ε, δεν γίνονται αυτά».
 
Όπως τονίζει ο βουλευτής, «ο κ. Τσίπρας προδικάζει εν ψυχρώ την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά. Ωστόσο, η διάκριση των εξουσιών δεν είναι μια "συνταγματική λεπτομέρεια" όπως την αντιλαμβάνονται οι "φωστήρες" του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Επιπλέον, η συνειδητή πρόκληση ανεργίας σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και το κλείσιμο ανωνύμων εταιριών "με το έτσι θέλω" μειώνει τα έσοδα, βλάπτει το δημόσιο συμφέρον και την Οικονομία. Ας διαβάσουν καμιά σοβαρή μελέτη εκεί στην αριστερά που κάνουν και υποδείξεις στους άλλους να διαβάζουν… την Αυγή.
 
Είναι δε ευρέως γνωστό ότι το καθεστώς που οραματίζονται στην κυβέρνηση, όπου επικράτησε ανά τον κόσμο, οδήγησε σε απόλυτη φτώχεια, κοινωνική δυστυχία και μαζική μετανάστευση. Ε, δεν γίνονται αυτά. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να τον αποσύρει μαζί με τον εμπνευστή του, πριν ακόμη την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Λογοκρισία και ανοησία σε συσκευασία του ενός  -αυτό είναι ο νόμος Παππά».