Skip to main content

Θάσος: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί μάταια να βρει τον Τόσκα (video)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον υπουργό για τη φωτιά στη Θάσο, ωστόσο πέφτει θύμα «γραφειοκρατίας».

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού Center TV της Θάσου, στο οποίο φαίνεται ο εμφανώς αναστατωμένος βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, να ζητεί μάταια ενισχύσεις για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που πλήττει το νησί.

Στην απίστευση συνομιλία με το γραφείο του αρμόδιου υπουργού, Νίκου Τόσκα, ο βουλευτής ενημερώνεται από τη γραμματεία ότι θα μπορέσει να επικοινωνήσει με τον υπουργό μετά τις 15:00!

«Αυτή η στιγμή η Θάσος καίγεται, μεταβιβάστε το στον υπουργό, είναι εκεί ο Νίκος Τόσκας και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, ό,τι διαθέσιμες δυνάμεις υπάρχουν από αέρος να σταλούν», έλεγε ο βουλευτής στο τηλέφωνο, αλλά του είπαν να περιμένει.

«Η φωτιά δεν περιμένει κοπελιά μου... Δεν είναι αρκετές να σταλούν όσες δυνάμεις μπορούν να διατεθούν για να μην καεί ολοσχερώς το νησί, απειλούνται ανθρώπινες ζωές», απάντησε ο κ. Εμμανουηλίδης, αλλά και πάλι του είπαν να επικοινωνήσει ξανά μετά από τις 3 μ.μ.

«Μετά τις 3 να γίνει η επικοινωνία; Ρε παιδιά σοβαρολογούμε τώρα; Καιγόμαστε σας λέμε», αντέδρασε αγανακτισμένος.

Δείτε το βίντεο: