Skip to main content

Τραγωδία στη Νεοχωρούδα: Η συγκλονιστική περιγραφή στη νοηματική του κωφάλαλου κηπουρού (video)

«Βαριανάσαινε αλλά τα μάτια δεν ανοιγόκλειναν. Τους είπα να φωνάξουν ένα ασθενοφόρο και εκείνο άργησε μία ώρα», περιέγραψε μεταξύ άλλων ο αυτόπτης μάρτυρας της φρικτής επίθεσης των σκύλων στην 50χρονη

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του κωφάλαλου κηπουρού, Νίκου Λαζαρίδη, ο οποίος βρισκόταν μαζί με την άτυχη 50χρονη γυναίκα όταν αυτή βρήκε τραγικό θάνατο μετά από την άγρια επίθεση που εξαπέλυσαν τρία σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε στο MEGA το απόγευμα της Τρίτης, ο ίδιος δεν είδε και δεν άκουγε τίποτα από την επίθεση γιατί κούρευε με το εργαλείο του. «Άκουσα ένα γάβγισμα μόνο αλλά νόμιζα πως ήταν μακριά. Πέρασε ένας γείτονας με το αυτοκίνητο και μου έκανε νόημα. Κοίταξα πάνω από τους θάμνους αλλά δεν έβλεπα κάτι. Μου είπε ο γείτονας ”περίμενε εκεί” και έφυγε».

Συνεχίζοντας την μαρτυρία του λέει πως ο άνδρας επέστρεψε και πυροβόλησε και τότε κατάλαβε πως κάτι έγινε με τα σκυλιά. «Κατέβηκα από τη σκάλα να δω τι γίνεται και από ένα κενό την είδα μπρούμυτα. Τα ρούχα της ήταν σκισμένα. Όταν το είδα αγχώθηκα για το πού είναι τα σκυλιά. Είδα τα δύο να έρχονται, αλλά φοβήθηκαν που με είδαν με το αλυσοπρίονο και έφυγαν. Πήρα ξανά το αλυσοπρίονο μήπως βρω το τρίτο και όταν μπήκα στην αυλή είδα το πτώμα», είπε.

«Προσπαθούσα να την ξυπνήσω αλλά τα μάτια της ήταν στο κενό. Τα σώμα της είχε πολλές τρύπες, τα παπούτσια ήταν βγαλμένα και φώναζα τα παιδιά της και όταν ήρθαν, άρχισαν να φωνάζουν. Τους έλεγα να μου φέρουν μία κουβέρτα για να μην κρυώνει. Βαριανάσαινε αλλά τα μάτια δεν ανοιγόκλειναν. Τους είπα να φωνάξουν ένα ασθενοφόρο και εκείνο άργησε μία ώρα. Ήρθε μόνο ο οδηγός, κατέβηκε και δεν ήξερε τι να κάνει. Ήρθε ένα δεύτερο με μία νοσοκόμα και στη συνέχει και τρίτο και μετά και η αστυνομία. Έπαθα σοκ. Αυτά τα σκυλιά που δάγκωσαν, δεν είναι καλά σκυλιά, είναι δολοφόνοι, δεν είναι εκπαιδευμένα».