Skip to main content

Θανατηφόρος η απραξία, λέει ο Γ. Καρατζαφέρης

Έκκληση στον πρωθυπουργό «να κάνει ένα βήμα εμπρός, να τολμήσει» απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, υπογραμμίζοντας πως «η απραξία σ’ αυτήν την περίπτωση είναι θανατηφόρος».
Έκκληση στον πρωθυπουργό «να κάνει ένα βήμα εμπρός, να τολμήσει», απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, υπογραμμίζοντας πως «η απραξία σ’ αυτήν την περίπτωση είναι θανατηφόρος».

«Αυτό το μούδιασμα είναι εις βάρος της πατρίδας, να το ξεκαθαρίσουμε. Και σε μετοχές και σε εργασιακούς χώρους και στην κοινωνία. Το μούδιασμα βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα και ευθύνη έχει ο πρωθυπουργός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ακόμα ότι «η ελληνική κυβέρνηση δείχνει φοβισμένη, αμήχανη και επεσήμανε ότι «πρέπει να υπάρξει μια πρωτοβουλία άμεση για να στείλουμε το μήνυμα, αν μη τι άλλο, ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και την κρίση και την επιθετικότητα».

Όσον αφορά στις φήμες για πτώχευση τραπεζών, εμφανίστηκε πάντως καθησυχαστικός τονίζοντας: «Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για καμία τράπεζα».

Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε την κατάσταση εξαιρετικά κρίσιμη και συμπλήρωσε πως «οι κερδοσκόποι έδειχναν να μην πτοούνται από τις δηλώσεις της ελληνικής κυβερνήσεως». «Τώρα φαίνεται ότι δεν πτοούνται ούτε από τις δηλώσεις της γερμανικής κυβερνήσεως», κατέληξε.