Skip to main content

"Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου"

Πικραμένος από το "σκωτσέζικο ντους" που βιώνει στην Τούμπα εδώ και δυο χρόνια ο Σαβίνι, μίλησε για το μέλλον του.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε από την Ολλανδία ο Μίρκο Σαβίνι. Έβγαλε μια πικρία για τα όσα βιώνει στην Τούμπα τα τελευταία δυο χρόνια, παραδέχθηκε πως η συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας τον έχει πικράνει αλλά ξεκαθάρισε πως είναι επαγγελματίας και θα τιμήσει το συμβόλαιο του. Ουσιαστικά έστειλε μήνυμα πως δεν πρόκειται να λύσει το συμβόλαιο του αλλά είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν του ζητήθηκε να φύγει: «Ο Κωνσταντινίδης μίλησε και με τον ατζέντη μου και εμένα, πριν τη προετοιμασία, προκειμένου να βρεθεί ένας τρόπος να αλλάξει το συμβόλαιό μου, ακόμα και να λυθεί. Δεν βρέθηκε λύση και είμαι εδώ. Αν μου ζητήσουν να συζητήσω και πάλι αυτό το θέμα θα το κάνω. Όσο θα έχω συμβόλαιο, θα δουλεύω για τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο για μένα τη μια μέρα να σπάσω το συμβόλαιο, την άλλη απλά να μειωθούν τα χρήματα που λαμβάνω και μετά να κάνω προπονήσεις. Μου δείχνουν ότι δε με εμπιστεύονται τόσο πολύ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα προσπαθώ. Σίγουρα δεν ακούγεται καλά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια τα δυο τελευταία χρόνια. Πολλές φορές μου έχουν πει να σπάσουμε το συμβόλαιο, να κάνουμε ένα νέο με λιγότερα χρήματα. Μετά μου είπαν ότι συνεχίζουμε. Δεν είναι εύκολο να ζεις σε μια τέτοια κατάσταση. Είμαι επαγγελματίας και θεωρώ ότι το έχω δείξει αυτά τα δυο χρόνια, καθώς είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ, δουλεύω για τον ΠΑΟΚ και όποτε μου το ζητά ο εκάστοτε προπονητής, παίζω. Μέχρι να αλλάξει κάτι, σέβομαι απόλυτα το συμβόλαιό μου».

Για το αν νιώθει ότι έχει δεθεί με την ομάδα: «Αν εσένα στην εφημερίδα σου, κάθε μέρα σου έλεγαν ότι αύριο μπορεί να φύγεις, μετά ότι μπορεί να σου δίνουν λιγότερα λεφτά, να σου βρούνε άλλη εφημερίδα, πως θα αισθανόσουν; Είμαι στα 32 μου και είμαι επαγγελματίας».