Skip to main content

"Θα μπορούσαν να με ρωτήσουν"

Ενοχλημένος ο Φαν Ντερ Φάαρτ από το γεγονός ότι δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα της Τότεναμ, παραπονέθηκε δημοσίως.

Ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ εξέφρασε δημοσίως την ενόχλησή του για το γεγονός ότι βρέθηκε εκτός ευρωπαϊκής λίστας της Τότεναμ, παρ'όλο που η αποθεραπεία του είναι ταχύτατη.

Το κείμενο στη σελίδα του Ολλανδού αναφέρει τα εξής:

"Θα μπορούσαν τουλάχιστον να με ρωτήσουν γι' αυτό", σχολίασε ο Ράφαελ, αφού έμεινε εκτός της λίστας για τα πρώτα παιχνίδια του Europa League ως το Δεκέμβριο. Ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, αποφάσισε να μη συμπεριλάβει στη λίστα τον Ράφαελ, εξαιτίας του τραυματισμού του και του αναμενόμενου χρόνου αποθεραπείας του από έξι έως οκτώ εβδομάδες. Αυτή η απόφαση προσυπογράφει τα προηγούμενα σχόλια του Ρέντναπ, ότι θεωρεί την Premier League σημαντικότερη από τα παιχνίδια του Europa League. Περιμένοντας ότι ο Ράφαελ δε θα ήταν και πάλι έτοιμος τόσο σύντομα, ο Ρέντναπ μπορεί τώρα να υπολογίζει σε έναν πρόθυμο παίκτη για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.

Ο Ράφαελ, από την άλλη, δε θέλει να αναλύσει σε βάθος την κατάσταση: "Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μία περίεργη κατάσταση. Η Τότεναμ θα μπορούσε τουλάχιστον να με συμβουλευτεί. Τέλος πάντως, είναι μία κατάσταση χωρίς επιστροφή. Θα εστιάσω την προσοχή μου στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαι ετοιμοπόλεμος μέχρι τότε, χάρη στον (ειδικό γιατρό) Ντικ φαν Τόορν".