Skip to main content

Θα διακινούσαν χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι τέσσερις συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη σπίτι στο κέντρο της πόλης - Θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 38, 23, 30 και 30 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τον 38χρονο και τον 23χρονο να εξέρχονται από οικία στο κέντρο της πόλης κρατώντας τρεις μεγάλες σακούλες, οι οποίες, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι περιείχαν συνολικά 1.484 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 79 συσκευασίες καπνού.

Ακολούθως από την ίδια οικία εξήλθαν και οι δύο 30χρονοι αλλοδαποί, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, ενώ στο εσωτερικό της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 3.510 πακέτα τσιγάρα και 241 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων.