Skip to main content

Ο Γυφτόπουλος καλωσόρισε τη Μάρκου στη Νέα Δημοκρατία (φωτο)

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του κόμματος ενώ η βουλευτής αναφέρθηκε στην Εκλογική της Περιφέρεια και στα ειδικότερα προβλήματά της.

Επίσημη συνάντηση με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, κ. Αντώνη Γυφτόπουλο, είχε η βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Μάρκου, που, πριν από λίγες ημέρες, προσχώρησε στην Νέα Δημοκρατία.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του κόμματος ενώ η βουλευτής αναφέρθηκε στην Εκλογική της Περιφέρεια και στα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Από τη δική του πλευρά, ο κ. Γυφτόπουλος επισήμανε ότι η Κατερίνα Μάρκου προσέρχεται σε μία πολύ κρίσιμη για την Ελλάδα στιγμή και ότι υπάρχει ένα πολύ αισιόδοξο ρεύμα ένταξης στην Νέα Δημοκρατία από όλο το φάσμα του εκλογικού σώματος ενώ πρόσθεσε ότι η στάση του κόμματος είναι σταθερή και ενιαία προς όλους τους πολίτες που επιθυμούν την ένταξή τους.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, ο κ. Γυφτόπουλος τόνισε: «Η ΝΔ ακούει τους πολίτες. Τους εντάσσουμε στην προσπάθειά μας. Τους οπλίζουμε με επιχειρήματα. Τους ενθαρρύνουμε με ελπίδα. Διευρύνουμε τη βάση μας. Ανοίγουμε ακόμη περισσότερο το κόμμα μας. Όχι γιατί δεν έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας αλλά γιατί η υπόθεση της πολιτικής αλλαγής αφορά όλους τους πολίτες».