Skip to main content

Τετ α τετ Γιάννη Μπουτάρη - Κωνσταντίνου Ζέρβα έναν χρόνο μετά...

Οι άλλοτε στενοί συνεργάτες τα είπαν από κοντά, στο γραφείο του δημάρχου, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο. Επαφές Μπουτάρη ενόψει ανασχηματισμού.

Με τον δημοτικό σύμβουλο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα με στελέχη της Πρωτοβουλίας, ενόψει του ανασχηματισμού στη διοίκηση του δήμου.

Οι δύο άλλοτε στενοί συνεργάτες συναντήθηκαν τετ α τετ μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, στοιχείο ενδεικτικό της πολιτικής διάστασης στην οποία έχουν βρεθεί τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζέρβας εξέφρασε στον δήμαρχο τους έντονους προβληματισμούς του για την πορεία τόσο της διοίκησης του δήμου όσο και της Πρωτοβουλίας, αναφερόμενος σε σειρά επιλογών του δημάρχου με τις οποίες έχει διαφωνήσει ανοιχτά, όπως το πρόσφατο φιάσκο με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

«Δήμαρχε, εσύ είσαι ο ηγέτης, εσύ έχεις και το μαχαίρι εσύ και το πεπόνι. Οι ηγέτες πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες, γιατί αλλιώς τις πρωτοβουλίες τις παίρνει η ίδια η ζωή», ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του πρώην αντιδημάρχου προς τον δήμαρχο, ο οποίος άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς του κ. Ζέρβα και ανέφερε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε κινήσεις που θα εξομαλύνουν την κατάσταση.