Skip to main content

Τεστ Παπ...άζογλου

Ο Σάκης Παπάζογλου τόνισε ότι περνάει από εξετάσεις, αλλά τα περιθώρια έχουν στενέψει.

Ο Σάκης Παπάζογλου ανέφερε πως έδωσε ό,τι μπορούσε στα φιλικά και ο προπονητής θα κρίνει αν αξίζει τηνπαράμονή του στον ΠΑΟΚ.

Για το αν τον ενοχλεί η ήττα στο φιλικό: «Με ενοχλεί φυσικά, αλλά υπάρχει και μεγάλη κούραση. Δε μπορούμε να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας λόγω κούρασης αλλά σίγουρα είναι ένα αρνητικό στοιχείο».

Για το αν παίζουν για τη νίκη ή για όσα δουλεύουν στις προπονήσεις: «Αυτό προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε. Αλλά φυσικά θέλουμε και να νικάμε».

Για την ετοιμότητα της ομάδας στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Είμαστε σε προετοιμασία τώρα και οι παίκτες είναι επιβαρημένοι. Θα ακολουθήσει ένα στάδιο αποφόρτισης και νομίζω θα αλλάξει η εικόνα μας προς το καλύτερο».

Για την απόφαση του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Ηθελα να με δει ο προπονητής και να πάρει αυτός τις αποφάσεις. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στα φιλικά και νομίζω ότι έδωσα ότι μπορούσα. Ο προπονητής είναι εδώ και κρίνει και εγώ βελτιώνομαι».

Για το δανεισμό στην Τρίπολη: «Επαιξα γεμάτα 90λεπτα και αυτό δε νομίζω ότι θα γινόταν στον ΠΑΟΚ. Κέρδισα εμπειρίες και αυτό ήταν πολύ θετικό».

Για το αν θεωρεί ότι αυτή είναι καθοριστική χρονιά για τον ίδιο: «Ολοι δίνουμε εξετάσεις. Κανένας δεν είναι σίγουρος. Εγώ δίνω εξετάσεις στον εαυτό μου, στον προπονητή στον κόσμο, σε όλους».

Για τα δικά του λάθη: «Δε λέω ότι δεν έχω κάνει λάθη. Δεν άρπαξα τις ευκαιρίες που έπρεπε. Δεν ήταν μόνο δικά μου λάθη αλλά επιλέχθηκε να πάω τέσσερις μήνες σε άλλη ομάδα».

Για την αλλαγή στο αγωνιστικό που επιχειρείται: «Εχει τους παίκτες η ομάδα για να παίξει επιθετικά. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα στηριζόταν στην άμυνα της και αυτό ήταν το ατού της. Ποτέ δεν είχε τον παίκτη που βάζει 15 γκολ αλλά περίμενε από την άμυνα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε».

Για το αν είναι αποφασισμένος για τη νέα σεζόν: «Είμαι αποφασισμένος και μετά το τέλος της περιόδου έκανα με τον κ. Καρύδα σε κάποια πράγματα, σε ταχύτητα και τελειώματα που υστερώ. Είμαι αποφασισμένος; Αλλά ξέρω ότι έχουν στενέψει τα περιθώρια».