Skip to main content

Τέσσερις συλλήψεις για λαθραία ποτά και καύσιμα στον Προμαχώνα (φωτο)

Οι αρχές εντόπισαν χθες το μεσημέρι δύο άντρες, βουλγαρικής υπηκοότητας, που μετέφεραν παράνομα σε αυτοκίνητο 332 φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα στον Προμαχώνα Σερρών, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 59 και 56 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 332 φιάλες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε, ως μέσο μεταφοράς. 

Οι συλλήψεις όμως δεν σταμάτησαν όμως εκεί καθώς το μεσημέρι πάλι στον Προμαχώνα Σερρών συνελήφθη ένας 45χρονος, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε 52 φιάλες αλκοολούχων ποτών για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και κατασχέθηκαν.

Ακόμα, προχθές συνελήφθησαν ένας 54χρονος, διότι μετέφερε παράνομα 36 φιάλες αλκοολούχων ποτών καθώς και δύο γυναίκες, υπήκοοι Βουλγαρίας 31 και 43 ετών, που επίσης μετέφεραν παράνομα τρία δοχεία που περιείχαν συνολικά 50 λίτρα πετρέλαιο.