Skip to main content

Τέσσερις συλλήψεις για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Τέσσερις συλλήψεις έγιναν χθες στο Κιλκίς και σε περιοχές των Σερρών για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις, μεταξύ άλλων και για λαθρεμπορία.

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για πλαστογραφία και λαθρεμπορία είχε επιβληθεί σε έναν 50χρονο, σύμφωνα με καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Δράμας που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Παράλληλα, σε περιοχή των Σερρών, συνελήφθη ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντος εγκλήματος.

Ακόμη ένας 39χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών και χρηματική ποινή, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.

Τέλος, χειροπέδες και σε έναν 40χρονο πέρασαν χθες αστυνομικοί του Α.Τ. Ηράκλειας, σε περιοχή των Σερρών, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 9 μηνών, για τα αδικήματα της απάτης και της κλοπής.