Skip to main content

Τέσσερις αυτόφωρες συλλήψεις

Τέσσερις αυτόφωρες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη μέσα σε ένα 24ωρο.
Τέσσερις αυτόφωρες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη μέσα σε ένα 24ωρο.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα συνελήφθη 26χρονος στην περιοχή του κέντρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Πλατείας Δημοκρατίας, για κλοπή.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε σε σταθμευμένο όχημα, το οποίο διέρρηξε νωρίτερα, να αφαιρεί διάφορα αντικείμενα. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Παράλληλα, στη Χαριλάου συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός, καθώς εκμεταλλευόμενος συνθήκες συνωστισμού σε λαϊκή αγορά της περιοχής, αφαίρεσε πορτοφόλι 77χρονης γυναίκας. Έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου, που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.

Επιπλέον, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνελήφθη 22χρονη, διότι εντοπίστηκε από υπαλλήλους εμπορικού καταστήματος να αφαιρεί αντικλεπτικό μηχανισμό από προϊόν και να το τοποθετεί σε σακούλα.

Τέλος, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας 39χρονος αλλοδαπός, γιατί αφαίρεσε πορτοφόλι 45χρονης μέσα σε κατάστημα, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς που ενημερώθηκαν για το συμβάν.

Από την περεταίρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμεί μία καταδικαστική απόφαση.

Οι συλληφθέντες των ανωτέρω περιπτώσεων, με τις δικογραφίες που σχηματίζονται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.